De Stichting Bloom Syndrome heeft als doel het inzamelen van middelen ter bevordering van het onderzoek naar het Syndroom van Bloom. Dit onderzoek is gericht op het ontwikkelen van een therapie voor Bloom Syndrome of bestrijding van de complicaties. Bloom Syndrome is een zeer zeldzame aandoening. Het is voor onderzoeksinstellingen en farmaciebedrijven dus commercieel niet interessant onderzoek te doen naar mogelijke therapieen voor bestrijding van de aandoening of de gevolgen ervan.

Voor een patient staat de ernst van de aandoening echter los van de zeldzaamheid. (Deze zeldzaamheid is ook niet relevant voor degene die het aangaat.) In de Verenigde Staten wordt er sinds kort onderzoek gedaan naar Bloom Syndrome. Dit onderzoek is geinitieerd en gefinancierd door de Bloom’s Syndrome Foundation.

De eerste stappen op het gewenste onderzoekspad zijn hiermee gezet. Dit is zeer bemoedigend maar er is nog een lange weg te gaan. En in het belang van de patienten moet er worden doorgelopen. De stichting Bloom Syndrome wil daarom middelen inzamelen om dit onderzoek te steunen. Daarvoor vertrouwen wij mede op uw hulp. U kunt het verschil maken. Uw hulp kan wonderen verrichten, want:

…Een gezond kind heeft vele wensen, een ziek kind maar een…

Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Contact

Mail ons

info@bloomsyndrome.eu

Onze locatie

Stichting Bloom Syndrome 
Nistelrode, The Netherlands

Vragen? Neem gerust contact op

Doneer!

NL79RABO0124853153 t.n.v. Stichting Bloom Syndrome te Nistelrode

ANBI